Felhasználó
|
cső mark
Legutóbb szerkesztve Dannnii által. |
Felhasználó
|
Beer. Lots 'n lot's 'n lots of beer.
|
Felhasználó
|
Rőz nem kifejezetten hímsoviniszta. Amikor majd plébános lesz a 40 éves bejárónőt lecseréli két 20-asra.
|
Felhasználó
|
Kikérem én magamnak a sovinizmus minden fajtáját.. És a két 20asat a jó pap két 10esre cseréli
ezzel az arccal: http://renatopp.com/wp-content/uploads/2012/01/mr-bean-I-Know-What-You-Mean.jpg Itt mindenki hülye, csak én vagyok egyenlőbb! -JEL
With great penis comes great responsibility. |
Felhasználó
|
Az már Ra(tz)binger. Nálunk 1000 pasira van kb 1070. Jó, az arányok 30 felett alakulnak így; de az aszalt gyümölcs édesebb.
Ha már sörről is volt szó, legyen az ágyas pálinkáról is. |
Felhasználó
|
Édes drága öregapám szokta vala mondani, "Az a pálinka, melyet mézeznek, cukroznak (az erjedés megindítását leszámítva, azért mi is cukrozunk, üt is a pálinka és 6 is.. azaz 11), ágyaznak az feljavított pocsolya csak, mert a jó pálinkát főzés után simán állva hagyod és csodálatos. A gyümölcs csak akkor jó alá, ha elkutyálkodik előtte valamit a paraszt"
- 1.§ Napi népi Joccakát Itt mindenki hülye, csak én vagyok egyenlőbb! -JEL
With great penis comes great responsibility. |
Felhasználó
|
Nemrég még melegh voltál, most meg kiderül hogy phuncid van. Hogy is van ez?
Úgy, hogy kussolsz, mert érzékeny vagyok erre.
Young bloods, it's all about buckets
|
Felhasználó
|
Megkésve is boldog "Hitetlenkedő" napot! (ez neked most sokba kerül: cserébe gyártass le nekem egy Messer Bf-109 Ga-6-ot )
Nagyapád is üdvözlöm, tartsa meg jó szokását! (próbáld ki a pálesz által átjárt gyümölcsöt /bocs, te nem Gaara vagy /) |
Felhasználó
|
élek___________________
|
Felhasználó
|
Hiszi a piszi.
Young bloods, it's all about buckets
|
Idézet